Skip to main content

Sjok-king WordPress website

WordPress website ontwikkeling

Met een site van Sjok-King bent u klaar voor de toekomst! Sjok-King ontwikkelt 100% responsive websites met behulp van de nieuwste technologieën. Dit doen we in WordPress al sinds 2006 en met succes.

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Waar beginnen we?

  • Doel en planning: We bepalen het doel van de website en wie je doelgroep is. Samen maken wij een plan voor een geschikte structuur van de site, de gewenste functionaliteiten en het ontwerp. Tevens wordt er een plan gemaakt welke plug-ins nodig zijn om aan de eisen te voldoen.
Doel en planning bespreking website ontwikkeling
Domeinnaam-en-hosting
  • Domeinnaam en hosting: Kies een geschikte domeinnaam voor je website ik regel de WordPress webhosting voor je. De hosting voldoet aan de technische vereisten van WordPress daar staat Sjok-king voor.

Thema ontwerpen:

Sjok-king ontwikkeld een maatwerk WordPress-thema dat past bij het doel en de uitstraling van je huisstijl. Je logo, kleurenschema en andere branding-elementen worden toegepast zodat de site een verlengstuk van je huisstijl is.

Ontwikkeling maatwerk template WordPress
Maak informatieve sites van hoge kwaliteit
  • Maak informatieve pagina’s en content van hoge kwaliteit: Maak de belangrijkste pagina’s van je website, zoals de homepagina, over ons, diensten, contact en eventuele andere relevante pagina’s. Voeg de nodige content toe aan deze pagina’s, waaronder tekst, afbeeldingen en video’s.
  • Maak apparaatvriendelijke sites: Gebruikers zoeken op Google Afbeeldingen meer vanaf hun mobiel dan vanaf hun desktop. Daarom is het belangrijk dat u uw site ontwerpt voor alle apparaattypen en -formaten. Gebruik de Mobile-Friendly Test om te testen hoe goed uw pagina’s werken op mobiele apparaten en krijg feedback over wat er moet worden verbeterd.
Maak apparaatvriendelijke sites
Yoast WordPress SEO Optimalistatie
  • SEO-optimalisatie: Samen voeren we de basiszoekmachineoptimalisatie (SEO) uit op je website, inclusief het gebruik van relevante zoekwoorden, afbeeldingen, metatags en het instellen van permalinks. Met gebruik van Yoast SEO of WordPress SEO kunnen we de gewenste zoektermen optimaliseren.

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Instagram.