Skip to main content

E-mail marketing

Verstuur nieuwsbrieven, die uw klanten niet kunnen negeren!

Nieuwsbrieven versturen is tegenwoordig taboe. Met het email marketingsysteem van sjok-king verstuurt u geen spam meer, maar gepersonaliseerde nieuwsbrieven. Met slimme rapportages weet u of uw email de juiste impact heeft.

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Email marketing

Marketing automatisering: Automatiseer je klanten ervaring
Contact segmentering: Personaliseer ieder bericht middels de klanten data.
Aanmeld formulieren: Geïntegreerde aanmeld formulieren of knoppen om je klantenlijst te vergroten.
Analytics: Test, volg, en optimaliseer
Integratie: Aan te sluiten op honderden apps.

Nieuwbrieven versturen
Krachtige email marketing met drag-and-drop opmaak

De mooiste mail templates

Krachtige email marketing

Sjok-king geeft je al het gereedschap dat je nodig hebt om prachtig vormgegeven, professionele email marketing campagnes te kunnen versturen. Laat je bedrijf groeien met professionele email marketing tegen een super scherp tarief!

Eenvoudig te beheren

Maak prachtige e-mail campagnes waarmee je resultaat boekt!

Gebruik onze drag-and-drop e-builder en kies uit honderden professioneel ontworpen sjablonen. Creëer je eigen mailcampagne huisstijl….eentje die op ieder apparaat perfect uitziet!

Neem geen belangrijke tekst op in afbeeldingen
Laat uw klantenbestand groeien, bereiken een groter publiek

Groei

Laat uw klantenbestand groeien, bereiken een groter publiek

Gebruik aanmeldformulieren om uw klantenbestand op te bouwen. Van uw website naar uw winkel, met dit gereedschap kunt u alles wat professionele marketing bedrijven ook kunnen.

Wat kost het?

Al beschikbaar voor €5 per mailcampagne
+ € 0.02 per email adres
Je kunt dus voor een super laag tarief de meest professionele email-markteting tools gebruiken.

Vraag direct een gratis account aan!

Al beschikbaar voor €5 per mailcampagne

Mailchimp vs Sjok-king email marketing

Mailchimp en Sjok-king email markteting zijn beide populaire platforms voor e-mailmarketing. Hoewel ze vergelijkbare functies bieden, zijn er enkele verschillen tussen de twee. Hier zijn enkele belangrijke vergelijkingen:

Uitgebreide rapportages
  1. Gebruiksgemak: Beide platforms zijn vrij gebruiksvriendelijk en bieden drag-and-drop functionaliteit om eenvoudig e-mails te ontwerpen zonder technische kennis. Mailchimp staat bekend om zijn gebruiksgemak en intuïtieve interface, waardoor het ideaal is voor beginners. Sjok-king email markteting is ook intuïtief,
  2. Functies en integraties: Mailchimp heeft een breed scala aan functies, waaronder geautomatiseerde e-mailcampagnes, e-commerce integratie, segmentatie van doelgroepen, A/B-testen en meer. Sjok-king email markteting biedt ook vergelijkbare functies, maar het is bekend dat Mailchimp een iets uitgebreidere functionaliteit heeft. Het kiezen tussen beide hangt af van de specifieke behoeften van je e-mailmarketingcampagnes.
  3. Prijs: De prijzen van beide platforms variëren afhankelijk van het aantal abonnees en de functies die je nodig hebt. Over het algemeen kan Mailchimp duurder zijn dan Sjok-king email marketing, vooral als je een groot aantal abonnees hebt.
  4. Klantenondersteuning: Zowel Mailchimp als Sjok-king email markteting bieden klantenondersteuning via e-mail en documentatie. Voor Sjok-king mail marketing heb je natuurlijk met mij persoonlijk contact en ondersteuning.
  5. Rapportage en analyse: Beide platforms bieden gedetailleerde rapporten over de prestaties van je e-mailcampagnes, zoals open rates, klikfrequenties en meer.

Over het algemeen zijn zowel Mailchimp als Sjok-king email markteting goede keuzes voor e-mailmarketing, en je keuze hangt af van je specifieke behoeften, budget en voorkeuren. Als je de functies, prijzen en gebruikersinterface van elk platform vergelijkt, kun je een weloverwogen beslissing nemen die het beste bij je past.

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Instagram.