Skip to main content

Managed website hosting

Website onderhouden

Naast het maken en optimaliseren van websites, onderhouden wij ook uw website, wel zo gemakkelijk. Zonder onderhoud, geen succesvolle website!

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Zelf uw website onderhouden?

Doe het niet! Vaak krijgen we de vraag of het mogelijk is om zelf hun website te onderhouden. Natuurlijk is dat mogelijk maar wij adviseren om dit niet te doen. Schoenmaker blijf bij je leest. Het toevoegen van bijvoorbeeld een foto lijkt makkelijker dan het is. Foto’s moeten eerst geoptimaliseerd worden anders wordt uw website traag of mobiel onvriendelijk. Ook bij het installeren van updates kan veel mis gaan. Oftewel besteed uw tijd aan uw specialiteit en laat ons uw website onderhouden.

Website onderhoud / managed WordPress onderhoud
Zonder professioneel onderhoud is de kans groot dat hackers uw website of uw e-mail in handen krijgen.

Waarom onderhoud?

Sjok-king krijgt regelmatig de vraag waarom onderhoud aan een website noodzakelijk is.

Zonder professioneel onderhoud is de kans groot dat hackers uw website of uw e-mail in handen krijgen.

Werking

Het internetlandschap verandert voortdurend, en er komen nieuwe technologieën en optimalisatiemethoden beschikbaar. Door je website up-to-date te houden, kun je profiteren van verbeterde prestaties, snellere laadtijden en een betere gebruikerservaring.

Neem geen belangrijke tekst op in afbeeldingen
Maak informatieve sites van hoge kwaliteit

SEO (Search Engine Optimization)

Zoekmachines, zoals Google, waarderen regelmatig bijgewerkte en relevante inhoud. Door je website te onderhouden en nieuwe inhoud toe te voegen, vergroot je de kans dat je website hoger wordt gerangschikt in zoekresultaten, wat kan leiden tot meer verkeer.

Technologische compatibiliteit

Na verloop van tijd kunnen browsers, apparaten en besturingssystemen veranderingen ondergaan. Het onderhouden van je website zorgt ervoor dat deze compatibel blijft met nieuwe technologieën, zodat gebruikers op verschillende apparaten zonder problemen kunnen navigeren.

Maak apparaatvriendelijke sites

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Instagram.