Skip to main content

Sjok-king webshop

WordPress webshop ontwikkeling

Met een Woocommerce webshop ontwikkeld door Sjok-King bent u klaar voor de toekomst! Sjok-King ontwikkelt 100% responsive webshops met behulp van de nieuwste web-technologieën. Dit doen we in Woocommerce en Magento al sinds 2006 en met succes.

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Waar beginnen we?

Strategie

Doel en planning: We bepalen het doel van de webshop en wie je doelgroep is. Samen maken wij een plan voor een geschikte structuur van de shop, de gewenste functionaliteiten en het ontwerp. Tevens wordt er een plan gemaakt welke plug-ins nodig zijn om aan de eisen te voldoen.

Woocommerce webshop
Domeinnaam-en-hosting

Snelheid is alles

Domeinnaam en hosting: Kies een geschikte domeinnaam voor je webshop ik regel de WordPress webshophosting voor je. De hosting voldoet aan de technische vereisten van WordPress daar staat Sjok-king voor.

Maatpak

Sjok-king ontwikkeld een maatwerk WordPress webshop-thema dat past bij het doel en de uitstraling van je huisstijl. Je logo, kleurenschema en andere branding-elementen worden toegepast zodat de site een verlengstuk van je huisstijl is.

Ontwikkeling maatwerk template WordPress
BACU Uden

Webshop inrichting

Ik maar je webshop klaar voor de verkoop door de verplichte instellingen door te voeren zoals: Een format Algemene voorwaarden voor online verkoop. Verplichte pagina’s als cookies en privacy. Koppeling naar Google en Bing zoekmachines. Een koppeling met Mollie payment provider of Multisavepay. Daarnaast geef ik advies over de belangrijkste pagina’s van je website, zoals de homepagina, over ons, diensten, contact en eventuele andere relevante pagina’s. Voeg de nodige content toe aan deze pagina’s, waaronder tekst, afbeeldingen en video’s.

Mobiel en desktop

Ik maak een responsive webshop die de focus heeft op mobiele weergave: Gebruikers zoeken gemiddeld 65% vanuit hun mobiel. Dus het is super belangrijk dat je mobiele weergave snel maar ook super gebruiksvriendelijk is. Daarom is het belangrijk dat u uw site ontwerpt voor alle apparaattypen en -formaten. Gebruik de Mobile-Friendly Test om te testen hoe goed uw pagina’s werken op mobiele apparaten en krijg feedback over wat er moet worden verbeterd.

Maak apparaatvriendelijke sites
Yoast WordPress SEO Optimalistatie

Gevonden worden

SEO-optimalisatie: Samen voeren we de basiszoekmachineoptimalisatie (SEO) uit op je website, inclusief het gebruik van relevante zoekwoorden, afbeeldingen, metatags en het instellen van permalinks. Met gebruik van Yoast SEO of WordPress SEO kunnen we de gewenste zoektermen optimaliseren.

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Instagram.