Skip to main content

Sjok-king tips

Foto’s en fotokwaliteit

Het publiceren van eigen foto’s van hoge kwaliteit op jouw website kan een uitstekende manier zijn om de visuele aantrekkingskracht en professionaliteit van jouw site te verhogen. Het kan ook helpen om de persoonlijkheid van jouw merk te tonen en de inhoud te personaliseren.

Hier zijn enkele dingen waarmee je rekening moet houden bij het publiceren van eigen fotografie op jouw website:

  • Kwaliteit: Zorg ervoor dat jouw foto’s van hoge kwaliteit zijn en een professionele uitstraling hebben. Zorg voor goede belichting, scherpte en compositie.
Zorg ervoor dat jouw foto’s van hoge kwaliteit zijn
Zorg ervoor dat de foto’s relevant zijn voor de inhoud
  • Relevantie: Zorg ervoor dat de foto’s relevant zijn voor de inhoud van de pagina waarop ze worden gepubliceerd en voor jouw merk als geheel.
  • Auteursrechten: Zorg ervoor dat je de auteursrechten bezit voor de foto’s die je publiceert. Gebruik geen foto’s waarvoor je geen toestemming hebt of die zijn beschermd door auteursrecht.
Zorg ervoor dat je de auteursrechten bezit
Optimaliseer de grootte van de foto’s
  • Optimalisatie: Optimaliseer de grootte van de foto’s om de laadtijd van jouw website te minimaliseren en gebruik alt-teksten om de zoekmachineoptimalisatie te verbeteren.
  • Consistentie: Zorg ervoor dat de stijl van de foto’s consistent is met de stijl van jouw merk. Dit kan helpen om een consistente uitstraling en merkidentiteit te creëren.
Zorg ervoor dat de stijl van de foto’s consistent is

Instagram.