Skip to main content

Even voorstellen

Rik Schots, welkom

Sinds 2002 ben ik eigenaar van het bureau Sjok-king

Waar staat Sjok-king voor?

Sjok-King is een eenmanszaak waarbij kwaliteit, service maar vooral plezier voorop staat!

Internet reclamebureau Sjok-King biedt niet zomaar een service aan, maar biedt een belangrijke fundering voor zowel bestaande als startende organisaties. Sjok-King is al jaren actief op het World Wide Web en bezit daardoor genoeg vaardigheid om u op professioneel niveau van dienst te kunnen zijn!

Wij zijn al ruim 16 jaar ervaren in de ontwikkeling van Joomla sites / WordPress sites / E-mail marketing / SEO zoekmachine & al sinds 2009 actief in Magento webshop ontwikkelingen.

Meegroeien in de ontwikkelingen.

De internet branche is een markt die constant veranderd en door ontwikkeld.
Wat vandaag helemaal hot en nieuw is, is morgen alweer vervangen door een nieuwe ontwikkeling. Website / webshop bouw en zoekmachine marketing is niet meer te vergelijken met wat het vorig jaar was. Daarom ontwikkeld Sjok-King op OpenSource software waarop heel de wereld kan meeliften. Zo zijn we automatisch voorzien van de nieuwste ontwikkelingen tegen de scherpste tarieven.

Meten is weten.

Voor het liveplaatsen van een website of webshop, wordt letterlijk alles gemeten.
Is er ruimte voor optimalisatie of kan het op punten verbeterd worden?

Dankzei de jaren ervaring heeft Sjok-King het juiste gereedschap in handen om alle facetten die belangrijk zijn bij de ervaring van een website of webshop zo optimaal mogelijk in te zetten.

Items als laadtijd, code kwaliteit, afbeeldings formaten en grotes, het slim inzetten van javascript en het optimaliseren van de webhosting. Al deze items zijn van belang en kunnen in sommige gevallen het verschil uit maken in conversie (omzet).

Een stukje gratis web advies.

De meeste mensen denken dat je met een mooie en snelle web-site/shop er wel bent. Niets is minder waar, uit rapportages blijkt dat het uitzien van bijvoorbeeld een webshop totaal niks uitmaakt voor de gebruiker en dus uw omzet. Het valt en staat bij het product of de dienst die wordt aangeboden. Is de informatie duidelijk? Is de prijs goed? Dan kan er contact opgenomen worden. Uiteraard is het vanzelf sprekend dat het bestel proces of het contact formulier dan wel wilt meewerken bij het sluiten van “de deal”. Kijk je dus niet scheel op een prachtig uitziende web-site/shop. Het valt en staat bij de dienst of product omschrijving. Focus dus vooral op je inhoud.

Kies altijd voor een website op maat.

Sjok-King kiest expliciet voor online maatwerk.
Iedere organisatie is uniek en met een ‘twaalf in een dozijn’ website maakt u online het verschil niet meer.

Sjok-King ziet een website als een online vertaling van uw ‘brand identity’, niet als een statische opsomming van enkele bedrijfsgegevens.
Uw website moet niet alleen uw identiteit uitstralen, maar versterken! Het kenbaar maken van uw onderscheidend vermogen begint tegenwoordig echt online.
Daarom kiest Sjok-King altijd voor een website op maat, een website die werkt!

Een breed scala aan producten

Een breed scala aan producten waarvoor u bij ons terecht kunt.

Eén aanspreekpunt, één bedrijf.
Sjok-King heeft U al dit te bieden.
Sjok-King is een internet reclamebureau in samenwerking met verscheidene partners.
Het samenwerken met verschillende organisaties vergt een goed gestructureerd communicatie proces wat veel werk en inspanning kost.
Sjok-King is en zal altijd opzoek blijven naar betrouwbare zakenpartners, dit is niet alleen in belang voor de eigen organisatie, maar bied ook uitkomsten voor organisaties die van onze diensten en producten gebruik maken.
Juist daarom blijven netwerken luid het motto.