Skip to main content

Rik Schots

UI/UX Webdeveloper actief vooral in: WordPress Woocommerce webshop software Magento 2 webshop software Email marketing Fotografie (Canon / Fujifilm)Hosting Instagram Google webmaster tools

Even voorstellen

Rik Schots, welkom

Sinds 2003 ben ik eigenaar van het bureau Sjok-king

Sjok-King Webdevelopment staat synoniem voor kwaliteit & service, maar de kers op de taart is vooral het werkplezier!

Webdevelopment bureau Sjok-King biedt niet zomaar een service aan, maar biedt een belangrijke fundering voor zowel bestaande als startende organisaties. Sjok-King is al jaren actief op het World Wide Web en bezit daardoor genoeg vaardigheid om u op professioneel niveau van dienst te kunnen zijn!

Ik ben al sinds 2003 ervaren in de ontwikkeling van Managed hosting / WordPress sites / Fotografie / SEO zoekmachine & al sinds 2009 actief in Magento webshop ontwikkelingen.

Rik Schots

Instagram.

Meegroeien in de ontwikkelingen.

De internet branche is een markt die constant veranderd en door ontwikkeld.
Wat vandaag helemaal hot en nieuw is, is morgen alweer vervangen door een nieuwe ontwikkeling. Website / webshop bouw en zoekmachine marketing is niet meer te vergelijken met wat het vorig jaar was. Daarom ontwikkeld Sjok-King op OpenSource software waarop heel de wereld kan meeliften. Zo zijn we automatisch voorzien van de nieuwste ontwikkelingen tegen de scherpste tarieven.

Meten is weten.

Voor het liveplaatsen van een website of webshop, wordt letterlijk alles gemeten.
Is er ruimte voor optimalisatie of kan het op punten verbeterd worden?

Dankzei de jaren ervaring heeft Sjok-King het juiste gereedschap in handen om alle facetten die belangrijk zijn bij de ervaring van een website of webshop zo optimaal mogelijk in te zetten.

Items als laadtijd, code kwaliteit, afbeeldings formaten en grotes, het slim inzetten van javascript en het optimaliseren van de webhosting. Al deze items zijn van belang en kunnen in sommige gevallen het verschil uit maken in conversie (omzet).

Kies altijd voor een website op maat.

Sjok-King kiest expliciet voor online maatwerk.
Iedere organisatie is uniek en met een ‘twaalf in een dozijn’ website maakt u online het verschil niet meer.

Sjok-King ziet een website als een online vertaling van uw ‘brand identity’, niet als een statische opsomming van enkele bedrijfsgegevens.
Uw website moet niet alleen uw identiteit uitstralen, maar versterken! Het kenbaar maken van uw onderscheidend vermogen begint tegenwoordig echt online.
Daarom kiest Sjok-King altijd voor een website op maat, een website die werkt!

Een breed scala aan producten

Een breed scala aan producten waarvoor u bij ons terecht kunt.

Eén aanspreekpunt, één bedrijf.
Sjok-King heeft U al dit te bieden.
Sjok-King is een internet reclamebureau in samenwerking met verscheidene partners.
Het samenwerken met verschillende organisaties vergt een goed gestructureerd communicatie proces wat veel werk en inspanning kost.
Sjok-King is en zal altijd opzoek blijven naar betrouwbare zakenpartners, dit is niet alleen in belang voor de eigen organisatie, maar bied ook uitkomsten voor organisaties die van onze diensten en producten gebruik maken.
Juist daarom blijven netwerken luid het motto.

Filter

Over Sjok-king

Meegroeien in de ontwikkelingen.

Meegroeien in de ontwikkelingen. Instagram. JTNDc2NyaXB0JTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZhcHBzLmVsZnNpZ2h0LmNvbSUyRnAlMkZwbGF0Zm9ybS5qcyUyMiUyMGRlZmVyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNFJTBBJTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJlbGZzaWdodC1hcHAtZTE3Mzg4MGItMGY0YS00NGVjLTg2MGMtNWQwMjQ0NjZhODY0JTIyJTNFJTNDJTJGZGl2JTNF Bel.