Skip to main content

Migratie van je WordPress website

Website Migratie nodig?

Een succesvolle WordPress website migratie kan complex zijn, maar met Sjok-king aan jouw zijde hoeft dat geen stress op te leveren. Wij bieden deskundige ondersteuning bij elke stap van het proces, zodat jouw website veilig en probleemloos wordt overgezet naar de nieuwe server, hostingprovider of domein.

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Wat houdt onze WordPress migratie ondersteuning in?

Volledige Back-up van je Website

Voordat we aan de migratie beginnen, zorgen we voor een volledige back-up van jouw website. Dit betekent dat alle bestanden, databases, plugins, thema’s en instellingen veilig worden opgeslagen, zodat je niets kwijtraakt.

Doel en planning bespreking website ontwikkeling
Domeinnaam-en-hosting

Grondige Voorbereiding en Planning

Elke website is uniek, en een zorgvuldige planning is cruciaal voor een soepele migratie. We analyseren jouw huidige omgeving, bespreken jouw nieuwe hostingopties en plannen de beste strategie voor de migratie.

Geen Downtime of Data Verlies

Onze prioriteit is om de migratie uit te voeren zonder downtime of verlies van data. We zorgen ervoor dat jouw website altijd toegankelijk blijft voor bezoekers en dat er geen belangrijke gegevens verloren gaan.

Ontwikkeling maatwerk template WordPress
Maak informatieve sites van hoge kwaliteit

Probleemloze Overzetting van Bestanden en Databases

Met onze jarenlange ervaring in WordPress migraties weten we precies hoe we alle bestanden en databases veilig en efficiënt kunnen overzetten. Van mediabestanden tot complexe databasestructuren – wij zorgen voor een naadloze overgang.

Aanpassing aan Nieuwe Hostingomgeving

Na de migratie optimaliseren we jouw website voor de nieuwe serveromgeving, zodat deze optimaal presteert. Dit omvat het controleren van de snelheid, de beveiliging en het functioneren van alle functies.

Maak apparaatvriendelijke sites
Yoast WordPress SEO Optimalistatie

Nazorg en Ondersteuning

Na de succesvolle migratie laten we je niet aan je lot over. Wij bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat alles perfect blijft werken. Bij vragen of problemen staan we klaar om snel in te grijpen.

Waarom kiezen voor Sjok-king voor je WordPress migratie?

  • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in het migreren van WordPress websites weten wij precies hoe we uitdagingen kunnen voorkomen en oplossen.
  • Persoonlijke Aanpak: Geen standaard oplossingen, maar maatwerk dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.
  • Betrouwbare Ondersteuning: Wij zijn beschikbaar voor advies en support, zodat je nooit alleen staat tijdens de migratie.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wil je zorgeloos overstappen naar een nieuwe hostingprovider of server? Laat Sjok-king jouw WordPress website migratie begeleiden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jouw migratie probleemloos kunnen laten verlopen.

BikeWheels handgespaakte wielen ontwikkeld in WordPress Woocommerce

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave voor je website migratie.

Instagram.